Monday, 30 November 2009

ADHA MUBARAK DAN BAHRAIN

Adha Mubarak 1430.



Lilly dan famili bercuti di Bahrain semasa cuti hari raya haji di Riyadh. Di Saudi Arabia kalau hari raya haji cuti umum lebih kurang 10 hari. MH kan teramat sibuk dengan kerjanya selepas balik bercuti hari raya Aidil Fitri. Jadi MH memang nak pergi bercuti sambil berehat menenangkan fikiran semasa cuti Aidil Adha. Tempat percutian yang paling dekat dengan Riyadh ini ialah Al-Khobar dan Bahrain. Oleh kerana lilly sekeluarga tidak pernah menjejakkan kaki di Bahrain jadi percutian kali ini adalah di Bahrain bukan Al-Khobar. Kami bercuti selama 4 hari 3 malam bertolak di Riyadh pada hari wukuf pukul 7.00 pagi dan sampai di Bahrain pukul 12.00 tengahari.




Percutian lilly sekeluarga lebih kepada bersantai-santai di hotel jadi tidak banyak tempat yang kami lawati di Bahrain. Kami bersiar-siar dengan kereta di bandar Manama, ibu kota Bahrain dan juga window shopping di 2 shopping complex yang terkenal di Bahrain iaitu Seef Mall dan Bahrain City Center. Kalau orang kata pergi Bahrain kena tengok wayang. Tapi Lilly dan MH memang jenis orang tak tengok wayang. Jadi lilly dan MH jalan-jalan dan tengok gelagat orang Bahrain camne. MH kata Bahrain boleh consider sebagai tempat yang boleh tinggal selepas Riyadh...macam bagi hint je.








4 comments:

ninest123 said...

air max, sac longchamp, ray ban sunglasses, longchamp pas cher, ugg boots, ray ban sunglasses, nike free, oakley sunglasses, nike free, chanel handbags, cheap oakley sunglasses, nike outlet, louboutin, longchamp, nike roshe run, air jordan pas cher, tiffany jewelry, longchamp outlet, longchamp outlet, michael kors, prada outlet, louis vuitton outlet, louboutin outlet, louis vuitton, uggs on sale, ugg boots, louis vuitton, polo ralph lauren outlet, oakley sunglasses, louis vuitton, kate spade outlet, louboutin pas cher, polo ralph lauren outlet, tory burch outlet, tiffany and co, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, ralph lauren pas cher, christian louboutin outlet, nike air max, nike air max, louboutin shoes, replica watches, jordan shoes, oakley sunglasses, gucci outlet, prada handbags, burberry, replica watches, louis vuitton outlet

ninest123 said...

ray ban uk, vanessa bruno, sac guess, air force, tn pas cher, coach outlet, michael kors, burberry outlet online, nike blazer, lululemon, vans pas cher, mulberry, michael kors, burberry, nike free run uk, nike roshe, ray ban pas cher, michael kors outlet, hollister pas cher, hollister, north face, hermes, new balance pas cher, coach purses, true religion outlet, nike air max, replica handbags, ugg boots, michael kors outlet, hogan, nike air max, true religion jeans, abercrombie and fitch, kate spade handbags, lacoste pas cher, true religion jeans, michael kors outlet, converse pas cher, coach outlet, timberland, nike air max, michael kors, ugg boots, michael kors outlet, true religion jeans, north face, michael kors, ralph lauren uk, oakley pas cher, michael kors outlet

ninest123 said...

wedding dresses, giuseppe zanotti, instyler, mont blanc, converse outlet, longchamp, babyliss, north face outlet, north face outlet, insanity workout, gucci, vans, hollister, asics running shoes, chi flat iron, ralph lauren, baseball bats, bottega veneta, timberland boots, mac cosmetics, valentino shoes, abercrombie and fitch, mcm handbags, hollister, lululemon, nike air max, hollister, celine handbags, herve leger, ghd, louboutin, soccer jerseys, p90x workout, beats by dre, vans shoes, ray ban, nike air max, nike trainers, new balance, ferragamo shoes, nike huarache, reebok shoes, lancel, nfl jerseys, nike roshe, oakley, iphone cases, jimmy choo shoes, birkin bag, soccer shoes

ninest123 said...

bottes ugg, ugg pas cher, louis vuitton, pandora jewelry, moncler, moncler, doudoune canada goose, replica watches, louis vuitton, moncler, juicy couture outlet, moncler, juicy couture outlet, ugg,uggs,uggs canada, canada goose, ugg,ugg australia,ugg italia, pandora charms, canada goose, links of london, canada goose outlet, pandora charms, canada goose uk, canada goose, marc jacobs, moncler, wedding dresses, louis vuitton, canada goose outlet, karen millen, louis vuitton, moncler outlet, sac louis vuitton pas cher, coach outlet, moncler, swarovski, ugg boots uk, toms shoes, moncler, pandora jewelry, canada goose, montre pas cher, thomas sabo, supra shoes, hollister, swarovski crystal

Anda mungkin juga meminati

Related Posts with Thumbnails